Sluiten
Beste Prijsgarantie

Uw verblijf boekt u het voordeligste hier!

Reserveert u rechtstreeks bij ons via deze site, e-mail of telefonisch... U krijgt dan de beste prijs en betaalt géén reserveringskosten.
Vergelijkt u maar...
Vindt u een betere prijs voor precies dezelfde boeking laat het ons dan even weten. Wedden dat we voordeliger zijn!

Sluiten

+49 (0) 2472 912610 info@langeman.nl
Wellness

Lekker relaxed genieten bij De Lange Man

In de wellness van De Lange Man komt u helemaal tot rust. Boek tijdens uw verblijf een sauna-bezoek en laat u zich maar eens lekker verwennen tijdens een van de vele behandelingen.

De sauna's

Onze spa heeft drie sauna's, een turks stoombad, een infraroodsauna en een finse sauna. Om lekker te kunnen ontspannen staan er heerlijke relax stoelen en er staat u water en thee gratis ter beschikking. Ook kunt u tijdens de privé spatijden gebruikmaken van de whirlpool.
Een apparte ruimte is ingericht voor de Brainlight therapie, hier zorgt een geavanceerde massagestoel ondersteund door licht en geluid voor een diepe ontspanning en energiek gevoel.

Het behandel programma

In het aanbod van de behandelingen is voor iedereen iets te vinden. Houdt u van een stevige Thaise massage, dan boekt u een echte traditionele Thaise massage, heeft u liever een ontspannings massage dan is een hot stone of relax massage voor u geschikt. Voor de wandelaars en fietsers zijn de spiermassage's ideaal, ook hiervoor hebben we een goed opgeleide masseuse.
Eens écht iets anders? Probeer dan de voetreflex massage en u voelt zich weer herboren!

© 2018 - Hotel De Lange Man